ИНВЕРТЕР КЛИМА УРЕДИ ОД 23,990!! – (02) 323 - 8463

 Fujitsu Hitachi
       

Референтна листа

Долунаведената референтна листа повеќе говори за нашиот ангажман и успех низ години.

Во нашата програма може да се најде опрема:

 • од најмали сплит системи со јачина 2 kW,
 • мобилни клима уреди,
 • каналски клима уреди од сите јачини,
 • воздушно и водено ладени чилери од сите големини,
 • извршни елементи за централна климатизација, како вентилконвектори (фенкојлери) касетни
 • вентилконвектори, хидро бловери, и други
 • клима комори за централна климатизација
 • клима ормари за одржување на температура и влажност во технички соби
 • па сè до најголемата инсталирана ладилна снага на еден објект во Македонија со јачина од cca 6 МW.

 

РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА

Список на некои климатизирани објекти од страна на ХИДРО СЕТ

Трговски центар “Скопје CITY MALL

Спортска сала “БОРИС ТРАЈКОВСКИ” – Скопје

Производствен погон ЏОНСОН КОНТРОЛС – Бунарџик

Хотел “АЛЕКСАНДАР ПАЛАС” – Скопје

Трговски центар”РАМСТОР”- Скопје

Луксузен стамбен комплекс “ВЕРИНА-Орман (НИКОБ Инженеринг)”-Скопје

Болница “PROMEDIKA” – Скопје

Бензинска пумпа “SHELL” – Смоквица

Лабаратории “SYNLAB” – Македонија

Компјутерски центар -“АЛСАТ Телевизија”- Скопје

Компјутерски центар -“ХАЛКБАНКА (ИК БАНКА)”- Скопје

Компјутерски центар – “ИООМ- СОРОС”

Компјутерски центар -“СТОПАНСКА БАНКА”- Скопје

Компјутерски центар -“УНИ БАНКА”- Скопје

Компјутерски центар -“УНИ БАНКА”-Тетово

Компјутерски центар “AGB NEILSEN RESEARCH – Скопје

Компјутерски центар “ТЕЛЕСМАРТ”- Скопје

Компјутерски центар “ИФЦ”- Скопје

Компјутерски центар “LOGIN SYSTEMS”- Скопје

Компјутерски центар “УЛТРА”- Скопје

Банка “СТОПАНСКА БАНКА”- Централа ГТЦ – Скопје

Банка “СТОПАНСКА БАНКА”- Централни шалтери – Скопје

Банка ” СТОПАНСКА БАНКА” нас. Аеродром – Скопје

Банка “Народна банка на Р.Македонија” Нумизматички музеј – Скопје

Банка “ТТК БАНКА” – Централни шалтери – Тетово

Банка “УНИ БАНКА (СТОЛИЧНАЈА БАНКА – СБС АГРО БАНКА)” – Скопје

Банка “ХАЛК БАНКА (ИК БАНКА)” – Битола

Погон за производство на автобуси “INDBUS” – Скопје

Продажен салон “VOLVO” – Скопје

Продажен салон ” T -mobile” – Струмица

Продажен салон ” T -mobile” – Штип

Продажен салон ” T -mobile” – Делчево

Продажен салон ” T -mobile” – Струга

Продажен салон ” T -mobile” – Охрид

Продажен салон ” T -mobile” – Гостивар

Продажен салон ” T -mobile” – Ченто

Продажен салон ” T -mobile” – Чаир

Продажен салон ” T -mobile” – Лептокарија

Продажен салон ” T -mobile” – Куманово

Продажен салон ” T -mobile” – ГТЦ Скопје

Продажен салон ONE – ТЦ Беверли Хилс

Продажен салон VIP – Скопје

Продажен салон VIP – Тетово

Продажен салон VIP – Охрид

Продажни салони на мобилни телефони “2 be”

Хотел “БИСЕР” – Струга

Хотел “ЧИНГО” – Охрид

Хотел ” МК-ПЕТРОЛ” -Тетово

Хотел ” МИЛЕНИУМ” – Охрид

Ресторант “KIMIKO GARDINE”- Струга

Ресторант “MIKEI INTERNATIONAL”- Камник,Скопје

Ресторант “IV”- Скопје

Ресторант “MC Donald’s II” – Аеродром

Ресторант “MC Donald’s III”- Тафталиџе

Ресторант “УРАНИЈА” – Скопје

Ресторант “НАИС” – Скопје

Ресторант “ДОЈРАНА” – Скопје

Ресторант “МАКЕДОНИЈА”- Скопје

Ресторант “ТАТАР”-Тетово

Ресторант “ТЕТЕКС”-Тетово

Ресторант “BONDSTEEL” – Косово

Ресторант “АРБИ”-Тетово

Ресторан “CHICA CAFFE” – T.C. EAST GATE
Ресторан “FOODIO” – Скопје
Ресторан “ТРЕНД СИТИ МОЛ” – Скопје
Ресторан “DAILY FOOD AND WINE” – T.C. ZEBRA
Ресторан “DAILY FOOD AND WINE” – T.C. LISA

Ресторан “VODENICA MULINO” – SKOPJE

Пицерија “MATTO NAPOLETTANO” – Скопје

Кафе бар “HIBOU CAFFE” – Скопје

Кафе бар “ИНТЕРМЕЦО” – Скопје

Кафе бар “Prestige” – Скопје

Кафе бар “Insomnia” – Градски Трговски Центар

Кафе бар “T-club” – Скопје

Кафе бар “Alo Alo” – Градски Трговски Центар

Кафе бар “SPA STATUS” – Скопје

Кафе бар “Mr. Jack” – Скопје

Кафе бар “ЏОВАНИ” -Трговски Центар Лептокарија

Кафе бар “BIG BLUE” – Охрид

Кафе бар “Paladium”- Скопје

Кафе бар”PROTO KAFE”- Скопје

Кафе бар “ДРАМА”- Скопје

Кафе бар “PLEJ”- Скопје

Пицерија “AMATTI” – Скопје

Пицерија “Dal Fufo” – Скопје

Ирски паб “Sveti Patrik” Градски Трговски Центар

Ноќен клуб “Midnight” – “PROCES” – Скопје

Ноќен клуб “Club KARTEL” – Скопје

Ноќен клуб “ESCAPE FOR YOU” – Скопје

Диско клуб хотел “БИСЕР” -Струга

“СКВОШ ЦЕНТАР” – СРЦ Кале- Скопје

Хотел “ALEKSANDAR 2” – Скопје

Модна конфекција “БРИТЕКС” – Штип

Модна конфекција “ВИВЕНДИ” – Штип

Модна конфекција “ГРАЦИЈА” – Штип

Модна конфекција “PRO LINEA”- Штип

Модна конфекција “ВАТЕКС” – Велес

Модна конфекција “ЕДИНСТВО” – Струмица

Црковен храм “СВ. ДИМИТРИЈА”- Скопје

Пицерија “ДАЛ ФУФО ГАЛИЈА” – Скопје

Ресторан за брза храна “KINGBURGER”- Скопје

Бутик “БОКСЕР” – Ново лисице

Бутик “БОКСЕР” – Центар

Бутик “БОКСЕР” – Ѓорче Петров

Бутик “БОКСЕР” – Капиштец

Бутик “БОКСЕР” – К.Вода

А.Д “ОХИС” – Скопје

“ХЕМТЕКС” – Скопје

А.Д “ЖИТО ЛУКС” – Скопје

Погон за производство “KEGI SHOES I” – Скопје

Погон за производство “KEGI SHOES II” – Скопје

Печатница “SKRIN PRINT” – Скопје

Административна зграда “АГРОХЕМИЈА” – Скопје

Сервисен центар “EUROIMPEX” – Скопје

Сервиси и деловни простории “EUROIMPEX” – Скопје

Канцелариски простории “PRESTO TREJD-SEAT” – Скопје

ОСНОВЕН СУД Скопје 1

ОСНОВЕН СУД Скопје 2

Магацин за козметика “ORIFLEJM”- Скопје

Фабрика за кондури “БАРГАЛА” – Штип

“БРИТАНСКИ ИНФОРМАТИВЕН ЦЕНТАР”- Скопје

Модно студио “ЛЕОНТИЧ” – Скопје

Деловни простории “СИМЕНС” – Скопје

Деловни простории “ВИВА” – Скопје

Деловни простории “МОТОЦЕНТАР” – Скопје

Деловни простории “ОСЦЕ”- Скопје

Деловни простории “СЕАФ”- Скопје

Деловни простории “ЦЕНТРО-УНИОН” – Скопје

Деловни простории “Сојуз на возачи” – Скопје

Деловна зграда “Прототип” – Скопје

Деловни простории “AMERICAN CONSTRUCTION”- Скопје

Деловни простории канцеларии “ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА” – Скопје

Објект “UNI BANKA SEVER PROSTORII” – Скопје

Објект “JUMBO” – Битола
Објект “JUMBO” – Тетово
Објект “INTERFOOD” – Скопје
Објект “DUNA” – Скопје
Објект “SILHOUETTE“ - Скопје

Објект “DVORNIK” – Скопје
Објект “UNIQA” – Охрид
Објект “UNIQA” – Струга
Објект “ENTTE” – Скопје
Објект “DUNA” – Скопје
Објект “KONTEGO” – Скопје

Клинички центар РЕ “ХИРУРШКИ ЦЕНТАР”

ОЧНА КЛИНИКА ПРИ КЦ – Скопје

ГИНЕКОЛОГИЈА “ЧАИР” – Скопје

ЈЗО “МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТАР” – Струга

ЈЗО СТОМАТОЛОСКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР Св.Пантелејмон – Скопје

PTT – Велес – Велес

Контрола на летање – АЕРОДРОМ ПЕТРОВЕЦ

Комисија za хартии од вредност при Мин. за финансии на РМ

Министерство за Одбрана при Влада на Р.Македонија

Министерство за Култура при Влада на Р.Македонија

Државна комисија за спречување на комисија

Приватна зграда , катна- климатизација ХРРМ “ДОМБАС”- Скопје

Приватна зграда , катна- климатизација ХРРМ “ОГЊАН ПРИЦА”- Скопје

Приватна стамбена зграда “Сава Ковачевиќ”- Скопје

Приватна стамбена зграда “Тафталиџе”- Скопје

Покеќе приватни куќи и резиденции во Скопје

Скопски саем “Action Park” – Скопје

Резиденција на Британски Амбасадор – Скопје

Резиденција на Холандски Амбасадор – Скопје

ПЗУ “ФИЛИП ВТОРИ” на Д-р Жан Митрев – Скопје

Деканат на Медицински факултет

Винарија “ДАЛВИНА” – Струмица

Фондација “ИНСТИТУТ ЗА ОТВОРЕНО ОПШТЕСТВО НА Р.М”

Меѓународна шпедиција “ЈУБА”- Скопје

Маркет “ВЕРО” – Тетово
Маркет “ВЕРО” – Битола
Маркет “ВЕРО 1” – Аеродром Скопје
Маркет “ВЕРО 2” – Тафталиџе Скопје
Маркет “ВЕРО 5” – Центар Скопје
Поголем број маркети “СТОКОМАК” - Македонија

Маркети деловни простории “TINEX” – објект Раде Кончар Скопје

Маркет “COSMO” – Градски ѕид

Маркет “TINEX” – објект Првомајска Скопје

Маркет “TINEX COSMO”- објект Центар на Даме Груев Скопје

Маркет “TINEX COSMO”ТЦ Зебра

Маркет “TINEX COSMO”- Ловец Скопје

Маркет “TINEX COSMO”- Струмица

Маркет “TINEX COSMO”- Велес

Маркет”TINEX COSMO”- Прилеп

Маркет “TINEX”- Прилеп

Маркет “TINEX”- Куманово

Маркет “TINEX”- Центо

Маркет “TINEX”- Драмски Карпош Скопје

Маркет “TINEX” – Охрид

Маркет “TINEX”- Ѓорче Петров,Скопје

Launge ресторант”ТРЕНД” – Скопје

Ресторант Паб “ЛОНДОН“- Скопје

Авто-салон “ПОРШЕ МАКЕДОНИЈА”- Скопје

Авто-салон “ЕЛЕКТРОМЕТАЛ”- Скопје

Мотел “БИАНКО”- Скопје

Бензиска пумпа “ЛУК ОИЛ“- Пинтија, Скопје

И многу, многу други...

Контакт

 • ул.Даме Груев блок 2, лок.4 ,Центар
 • Скопје
 • + 389 2 3238 463
 • + 389 2 3161 600
 • + 389 2 3115 452

 e-mail: info@hidroset.mk

www.hidroset.mk 

Локација

Испрати порака

© Hidro set DOOEL Skopje 2023